DFClinic är en modern klinik i centrala Skövde i Skaraborg som utför estetiska (kosmetiska) och neurologiska behandlingar.

DFClinic byggnad

Om oss

DFClinic startade året 2008 och erbjuder neurologiska och kosmetiska tjänster. Kliniken ägs och drivs av en legitimerad läkare med specialitet i neurologi och ett stort intresse för kosmetisk medicin.

Dimitri Filippov
Dr. Dimitri Filippov

Jag är legitimerad läkare sedan 1989 och specialistläkare i neurologi sedan 1995. Jag har jobbat som överläkare på neurologiska kliniker på KSS och Karlstad lasaret. Från 2003 har jag arbetat med alla godkända läkemedel som innehåller Botulinumtoxin (Botox, Dysport, Xeomin och NeuroBloc) vid alla indikationer. Estetisk effektivitet av dessa läkemedel väckte mitt intresse för kosmetisk medicin vilket resulterade i att jag började fördjupa mig i den sedan 2005.

Jag driver min privata klinik i Skövde sedan dess öppning. Regelbundna deltagande i internationella kongresser som t.ex. IMCAS (International Master Course On Aging Science) i Paris och AMWC (Aesthetic & Anti-Aging Medicine World Congress) i Monaco, samarbete med ledande kliniker både i Sverige och utomlands samt mångåriga egna erfarenhet ligger till grunden att kliniken erbjuder hög kvalité och säkerhet. Just denna höga kvalitén som kliniken erbjuder leder till att vi tar hand om olika komplikationer som ofta uppstår efter behandlingar hos mindre erfarna kollegor eller icke behörig personal.

Hitta hit

Instruktioner för att hitta hit
A - DFClinic, B - Busshållplats från centrum, C - Busshållplats mot centrum

Kontakta oss

Fax / Tel: 0500-41 51 62
Besökadress: Vasagatan 29
54131 Skövde
Postadress: DFClinic
Box 19
54121 Skövde
E-mail: info@dfclinic.se
Hemsida: www.dfclinic.se
GPS-koordinater: Lat:N 58º 23.175'
Long: E 013º 50.210'